Las Vegas - Death Valley - Fresno
Zo nog een laatste verhaaltje dan ben ik weer bij! De foto's van vandaag volgen later hoor...we zijn kapot!!
Wat een lange dag....dat wisten we van te voren, maar hij is nog langer geworden dan we hadden gehoopt! Vanuit Las Vegas om half 10 vertrokken...we moesten vandaag ruim 700km rijden, dus een lange rit. Onderweg kwamen we een outlet centrum tegen en we hadden toch nog niet ontbeten...dus even snel kijken, broodje halen en weer verder, dachten we. Leuke winkels!!! Converse, Nike...noem maar op en eindelijk ben ik geslaagd! Leuk vest en truitjes van Converse gescoord!! Voor mijn Pa iets leuks (nee geen tennis racket...die zijn we nog niet tegen gekomen!) Broodje bij Subway en snel weer verder!
We gingen de sight-seeing route door Death Vally doen.....2 uur gereden en toen bleek er een ongeluk gebeurd te zijn....weg afgesloten en we moesten dus terug!!! Een andere optie was onverharde wegen nemen, maar goed....als er dan iets gebeurd sta je echt alleen!! Tomtom opnieuw ingesteld en we moesten dus terug.....het was inmiddels 14.30 uur en de Tomtom gaf aan dat we 'slechts' nog maar 698km hoefden te rijden

We hebben lekker door kunnen rijden (jaja wel veilig!!) en hebben 1,5 uur in kunnen halen! Op 7 uur rijden is dat toch lekker!! We kwamen dus uiteindelijk om 20.35 uur in het Motel aan! Ingecheckt en ergens iets gaan eten! Nu alle verhalen schrijven en snel gaan slapen want we willen morgen naar Yosemite NP....en we willen niet te laat in San Francisco aan komen. (Sorry mam...ik kan dus geen kralen halen voor je vrees ik!!) Aangezien dat ook nog 465km rijden is.....Weltrusten!!!
Ha die dan en mel!!
Was gister in de kroeg met ronald en herman,ze zeiden dat je een reismee-site had aangemaakt en ik dus ff kijken op google en ja hoor..........ziet er echt indrukwekkend uit allemaal zeg!! gave foto,s en zelfs nog de ouf om na zoveel miles een verslag van de dag te tikken pffffffffffff .........respect man!!!............veel plezier nog verder in de united states of america!!..............fijne vakantie en we horen de verhalen wel eens persoonlijk.
groetjes andre en corry
He Mellie en Dan, leuke verhalen, foto's zijn indrukwekkend mooi zeg. ben benieuwd naar het t-shirt, neem aan dat je 'mijn'' Arno bedoelde. Kan wel een beetje gokken wat er dan op staat....
Geniet er van, zag op hyves dat jullie volgende weer zaterdag al weer terug komen. Tijd gaat snel. In de straat alles goed. Huis en auto's staan er nog hoor.
Kijk uit naar de volgende verhalen en foto's ( moet ik anders de hele dag thuis doen hé)
Liefs Edith en Ron
Hey Guppert,
Ik bedoelde niet "jouw" Arno hahaha, maar Danny zijn oom. We zijn nu in San Francisco!! De tijd gaat helemaal niet zo snel....ik heb echt het idee dat we hier al zolang zijn!! Dat komt gewoon omdat je zoveel ziet! Erg naar ons zin iig!
Danny zegt dat je gewoon niets moet doen en dik moet zitten zijn thuis....Maar dat vecht je maar met hem uit!!
Wij gaan zo naar Fishermans wharf...komen net van Union Square (winkelcentrum) terug!
Groetjes Mellie
heb vannacht in jouw waterbed geslapen en lekker in het bad gelegen davon ook je lakens zitten nu in de wasmachine dus je krijgt een lekker schoon bedje
nu geniet er nog maar van
Lieve Mel, nee Dan jij niet. Spreek jou nog wel als je terug komt. Dik zitten zijn. Pffff.....
Jammer, had Arno al bijna blij gemaakt met een dooie mus....Ik ben erg benieuwd naar de film. Plan mij maar in voor een Amerikaans avondje.
Groetjes Edith
He doossie,wat leuk dat jullie zo van deze reis genieten,als ik de foto's zie,word ik wel een beetje jaloers,hoor!!!